2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

O casă s-a făcut scrum în urma unui incendiu, la Curtișoara

- Advertisement -

O locuință din comuna Curtișoara s-a făcut scrum în urma unui incendiu produs, vineri după-amiaza, pentru a stinge focul intervenind pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de paramedici SMURD. Incendiul a izbucnit din cauza unui aparat de gătit defect, spun pompierii.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, în momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta la acoperișul casei și la bunurile din interior, cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

Focul a fost stins de pompieri după două ore de intervenție continuă. „Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ două ore. În urma incendiului au ars acoperișul casei pe o suprafață de 120 de metri pătrați, tocăria și bunurile din interiorul locuinței”, a declarat reprezentantul IPJ.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a izbucnirii incendiului un aparat de gătit defect.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți