11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Fată de 14 ani, lovită intenționat de un autoturism condus de un bărbat din Mărunței

- Advertisement -

Un bărbat de 52 de ani, din comuna Mărunței, a fost arestat duminică de judecătorii slătineni, după ce cu o zi înainte a provocat un accident de circulație în localitate. Bărbatul, care a mai comis abateri în trafic, a intrat intenționat într-o adolescentă de 14 ani, iar apoi a fugit de la fața locului.

Fata era împreună cu o prietenă, care mergea pe lângă o bicicletă, în momentul în care a fost lovită din spate de mașina condusă de bărbat.

După ce a fugit de la locul accidentului, acesta a fost găsit de polițiști acasă. „În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier al Poliției Slatina au stabilit faptul că un bărbat de 52 de ani, din comuna Mărunței,  în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, a accidentat o minoră  de 14 ani, din localitate, după care a plecat de la locul producerii accidentului, fără a încuviința poliția. Polițiștii au identificat bărbatul la domiciliul său. Acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum și recoltarea probelor de sânge,  în vederea stabilirii alcoolemiei”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt. Copila a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că șoferul mai era cercetat într-un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, motiv pentru care i-a fost suspendat permisul auto.

După comiterea evenimentului rutier, bărbatul este acuzat de lovirea sau alte violențe, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Conducătorul auto a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar duminică după-amiaza a fi prezentat magistraţilor Judecătoriei Slatina, care au dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Conducătorul auto a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de duminică va fi prezentat procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, cu propunere de arestare preventivă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți