Zeci de camere video, montate la marginea Slatinei. Sunt vizați cei care aruncă deșeuri la întâmplare

Poliția Locală Slatina vrea să pună în aplicare o nouă strategie pentru a limita aruncarea deșeurilor în zonele de la marginea orașului. 30 de camere video vor fi montate în aceste locuri, iar cei care nu vor respecta regulile civilizației vor fi, cu siguranță, amendați.

Noile camere de supraveghere vor fi montate în punctele critice de la marginea orașului chiar din această primăvară. Astfel, cei care obișnuiesc să arunce deșeuri de tot felul la marginea drumului sau pe străzi și străduțe de la marginea orașului vor fi depistați imediat. De asemenea, oamenii legii nu vor mai putea supraveghea aceste zone și îi vor sancționa pe cei care sunt certați cu legea.

„În perioada imediat următoare, în momentul în care vom finaliza achiziția unor camere video care vor fi montate în completarea celor existente și vor fi amplasate cu preponderență în zonele în care cetățenii de rea credință ai municipiului Slatina aruncă deșeuri provenite din diferite operațiuni de construcție: camerele ne vor fi de un real folos pentru a-i depista și pentru a-i sancționa. În cazul în care vom constata că deșeurile prezintă un risc de poluare a mediului, vom anunța și Garda de Mediu”, a declarat Adi Pop, directorul Poliției Locale Slatina.

Cei care nu se vor conforma riscă amenzi de până la 2.500 de lei, avertizează polițiștii locali.

Pe lângă cele 30 de camere care vor fi montate în zonele afectate de aruncarea necontrolată a deșeurilor, alte 64 de camere de supraveghere care  fi montate în tot orașul. Obiectivele video sunt de ultimă generație și vor filma inclusiv numerele de înmatriculare ale mașinilor.

Simona VÂRBAN

5 comentarii la „Zeci de camere video, montate la marginea Slatinei. Sunt vizați cei care aruncă deșeuri la întâmplare

 • Se are în vedere și str. Oituz? Sunt foarte necesare camerele de supraveghere ,având în vedere că aici se arunca tot felul de deșeuri, inclusiv deseuri menajere.( O sugestie…..verificați cati locuitori de pe aceasta str. au contract cu SALUBRIS )

  Răspunde
  • Poate vad si caii de pe Ecaterina Teodoroiu. Si alte animale

   Răspunde
 • degeaba oricum poliția locală nu face nimic se ia de lumea amărîtă nu au tupeu cu cei cu bani așa fac și la Strehareți să leagă de cei amărîți dar cine se drogheză nu s-au hoții de lemne

  Răspunde
 • Poliția Locală poate îi ia în vedere și pe cei cu câini,care își fac nevoile pe spațiul verde

  Răspunde
 • Fix ce ne lipsea, camere să pună pe străzile dintre blocuri unde se sparg masini,unde intra peste tine in scara. Și am ajuns la concluzia că suntem în țara nimănui,poliția mana in mana cu infractorii,camere de lut vederi doar unde se vrea,etc.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<