9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Candidatul PNL la Consiliul Județean, Ion Voicu, vrea o campanie electorală onestă

- Advertisement -

Fostul șef al IPJ Olt, comandantul Ion Voicu, este candidatul PNL la Consiliul Județean, candidatura sa fiind validată în Biroul Politic Județean al partidului. Voicu a spus că va face o campanie electorală onestă, fără atacuri la adresa adversarilor politici.

PNL Olt vrea să câștige conducerea Consiliului Județean și a lansat în această competiție un fost polițist. Ion Voicu, comandant al IPJ Olt, în prezent pensionar, spune că va face tot posibilul să obțină votul oltenilor. Este însă conștient că urmează o perioadă dificilă, în care e nevoie de implicare și mobilizare în cadrul partidului.

„Am lucrat la IPJ Olt 35 de ani, am lucrat pe treptele ierarhice, de la ofițer specialist la șef birou, șef serviciu, adjunct și inspector șef. Sunt un om deschis, niciodată n-am denaturat realitatea și așa voi fi și de acum în colo, de aceea cred că revenirea mea în viața publică va fi benefică pentru locuitorii acestui județ. Mulțumesc domnului Liviu Voiculescu  și Biroului Politic Județean că au avut încredere și m-au desemnat să candidez la președinția Consiliului Județean. Este o onoare pentru mine, sunt conștient că lupta cu rivalii noștri politici va fi foarte grea, sunt conștient de ceea ce ne așteaptă, dar nimic nu este imposibil”, a declarat Ion Voicu, candidatul PNL la Consiliul Județean Olt.

Urmează o campanie electorală fără atacuri dure la adresa adversarilor politici, în care Ion Voicu își va prezenta obiectivele sale. „Consider că în viitor voi dezvolta o altfel de campanie, nu voi apela la atacuri murdare, mârșave la adresa adversarilor. Voi fi corect și onest, îmi voi respecta contracandidații și voi veni cu idei noi, cu ceea ce doresc să fac pentru locuitorii acestui județ”, a mai spus Ion Voicu.

La rândul său, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a declarat că are mare încredere în calitățile lui Ion Voicu și crede că va reuși să câștige această competiție electorală dificilă.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți