10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Casa de Pensii, asaltată de vârstnici

- Advertisement -

Chiar dacă reprezentanții Casei de Pensii au dispus mai multe măsuri de prevenție împotriva îmbolnăvirii cu Coronavirus, oamenii au făcut și joi cozi la ghișee. Sistemele informatice la distanță și numerele de telefon puse la dispoziție nu i-au ținut pe oameni în casă, majoritatea nefiind obișnuiți cu folosirea unui calculator sau a unui telefon mobil.

Casa Județeană de Pensii Olt a dispus o serie de măsuri de prevenire a răspândirii noului virus chinezesc. Aceștia au lansat un apel ca oamenii să folosească sistemele informatice și numerele de telefon puse la dispoziție și să se deplaseze la sediul instituției doar dacă este neapărat nevoie.

Anunțul nu i-a ținut pe oameni în casă. Aceștia spun că nu sunt familiarizați cu mediul on-line și că preferă să facă drumuri la ghișee, chiar dacă le este frică să nu intre în contact cu o persoană posibil purtătoare de virus.

Mai multe instituții din județul Olt și-au restrâns activitatea de relații cu publicul, iar cetățenii sunt rugați să utilizeze în principal modalitățile de comunicare la distanță.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți