8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primăria Slatina, măsuri suplimentare de protecție a populației împotriva Coronavirusului

- Advertisement -

Se iau măsuri suplimentare de prevenire a răspândirii Coronaviruslului, la Slatina. Primăria a anunțat că a demarat o acțiune de informare a populației pe această temă, au fost dezinfectate autobuzele, dar și spațiile din incinta instituțiilor din subordine. De asemenea, au loc verificări la persoanele aflate în izolare la domiciliu, iar, la cerere, Direcția de Asistență Socială face cumpărături pentru ele.

Chiar dacă la nivelul județului sunt numai două persoane infectate cu noul Coronavirus, Primăria Slatina a decis să ia măsuri suplimentare  de protecție a populației. Astfel, s-au dispus acțiuni de prevenție, monitorizare și intervenție, în caz de boală, fiind luate în calcul toate scenariile posibile. În primul rând, autoritățile vor să informeze corect populația în legătură cu măsurile de prevenire.

„Angajații Direcției de Asistență Socială diseminează în comunitate informații cu un caracter preventiv pentru evitarea contaminării cu virusul COVID-19. Au loc zilnic acțiuni de monitorizare a persoanelor izolate la domiciliu. Se asigură o comunicare promptă și eficientă cu autoritățile județene în vederea identificării și luării măsurilor prevăzute de lege în cazul identificării unor persoane suspecte a fi infestate cu Coronavirus”, sunt câteva dintre măsurile anunțate de Primăria Slatina.

Tot Primăria, prin Direcția de Asistență Socială, face cumpărături la cerere pentru cei aflați în izolare la domiciliu.

De asemenea, municipalitatea a decis să dezinfecteze toate mijloacele de transport în comun, dar și sediile instituțiilor aflate în subordine. De asemenea, au fost asigurate materiale dezinfectate angajaților instituției.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți