6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Hrană pentru enoriașii singuri din Fălcoiu, din partea bisericii

- Advertisement -

Situația creată de răspândirea noului virus chinezesc COVID-19 la nivel național face ca mulți oameni să se implice în acțiuni voluntare, mai ales pentru ajutoarea celor vârstnici, care locuiesc singuri. Printre aceștia se află și reprezentanții bisericii din Fălcoiu, care duminică i-au vizitat pe enoriașii din comună aflați în imposibilitatea de a-și face cumpărături și le-au dăruit alimente de bază de care se pot bucura câteva zile.

Zece enoriași au fost vizitați duminică de preotul paroh, acesta oferindu-le câte o pungă cu ulei, conserve, pâine, orez, mălai și alte produse alimentare. Aceste acțiuni vor continua, anunță Parohia Fălcoiu.

„Parohia noastră este alături de oamenii în vârstă, în această perioadă de încercare. Astăzi (duminică n.r.), i-am vizitat pe cei singuri, cărora le este dificil să se deplaseze pentru a-și face cumpărăturile de bază pentru traiul zilnic. Am oferit alimentele necesare pentru o perioadă de timp și le-am promis că le vom fi alături permanent. În această duminică am adus bucurii pentru zece enoriași, iar ei ne-au oferit blândețea și prețuirea lor. Și nu e lucru puțin. Trebuie atât de puțin pentru a face oameni fericiți! Dacă ne implicăm, putem aduce liniște, încredere și speranță în aceste zile apăsătoare pentru toți”, au transmis reprezentanții bisericii din localitate.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți