8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Restricții la cimitir, din cauza coronavirusului. Înmormântările, doar cu membrii familiei

- Advertisement -

Sunt restricții pentru prevenirea răspândirii coronavirusului și în cimitire, unde administratorii au decis să nu mai permită accesul persoanelor decât la înmormântări. Și atunci, vor intra doar doi membri ai familiei, iar angajații care stau în apropierea lor vor fi echipați cu măști și combinezoane.

Pentru a preveni aglomerația care se creează mai ales duminica și în zilele de sărbătoare, administratorul Cimitirului Strehareți a decis să nu mai permită accesul persoanelor decât la înmormântări. Au fost puse afișe în acest sens, iar oamenii au înțeles că cel mai bine este să rămână acasă. Dimineață, în zonă erau doar muncitorii care făceau curățenie de primăvară.

Și în timpul înmormântărilor, se vor respecta reguli stricte de protecție. Angajații cimitirului vor avea combinezoane și măști, pentru a nu fi expuși interacțiunii directe cu rudele.

Majoritatea bisericilor au rămas deschise, însă peste tot sunt puse afișe legate de limitarea numărului de persoane care participă la ceremoniile religioase.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți