14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Materiale sanitare și dezinfectanți în stoc până după 15 aprilie, la Spitalul Slatina. Comenzile continuă

- Advertisement -

La Spitalul Județean de Urgență Slatina este asigurat stocul de materiale sanitare și dezifectanți până după data de 15 aprilie, iar conducerea celei mai mari unități medicale cu paturi din Olt dă asigurări că achiziționarea de astfel materiale continuă.

Spitalul Slatina este pregătit să acționeze pe perioada crizei pandemiei de Coronavirus, mai ales că la unitățile spitalicești s-a aplicat scenariul 3 de intervenție împotriva virusului chinezesc COVID-19, iar de luni România este în stare de urgență.

Managerul Cătălin Rotea a dat asigurări că unitatea medicală slătineană pe care o conduce are stocul de materiale sanitare și dezifectanți pregătit până după data de 15 aprilie, însă comenzile de astfel de materiale continuă.

„În momentul de față, Spitalul Județean de Urgență Slatina are stocuri pe absolut toate categoriile de materiale sanitare, cât și dezinfectanți, măști cu trei straturi, de unică folosință, măști medicale de protecție cu filtru HEPA, compleuri de protecție cu glugă, viziere, ochelari de protecție, mănuși de examinare, teste rapide de gripă tip A și B. Facem comenzi în continuare pentru a acoperi tot necesarul spitalului până dincolo de data de 15 aprilie, chiar dacă mai este o lună de zile până atunci, dar pentru a nu avea eventuale rupturi de stoc. Evident, aceste materiale sanitare, cât și dezinfectanții, sunt consumaționați rațional pe secții și sunt distribuiți doar cu acordul șefului Serviciului de protecție împotriva infecțiilor asociate actului medical și a directoarei de îngrijiri medicale”, a declarat Cătălin Rotea, managerul Spitalului Slatina.

Cătălin FIRCOIU  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți