2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ce traseu a avut gravida din Slatina, depistată cu coronavirus. A fost la farmacia de lângă cinema

- Advertisement -

Tânăra însărcinată de 21 de ani, din Slatina, a ajuns din Anglia, cu avionul, în prima zi a săptămânii, iar de atunci și până în momentul în care a fost confirmată cu COVID-19 a fost prezentă și în București, dar și în localitatea de domiciliu.

În Capitală aceasta a acuzat unele probleme ginecologice și a sunat de urgență la 112. A fost dusă la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, unde a fost testată pentru infectarea cu noul coronavirus, iar de aici a ajuns la Spitalul Polizu, unde i s-a făcut un control medical și a primit și o rețetă.

Ajunsă la Slatina, aceasta a intrat în contact cu cei trei membri ai familiei sale, care în ultimele două zile s-au plimbat prin Slatina. Tânăra gravidă a mers și până la o farmacie de lângă cinema, pentru a-și procura medicamentele prescrise.

Între timp, a sosit și rezultatul care a ieșit pozitiv pentru COVID-19, iar miercuri dimineața aceasta a fost preluată cu izoleta în autospeciala ISU și a fost transportată la Maternitatea Bucur din București.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți