22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Primăria Slatina, acțiune de dezinfecție pe străzi, trotuare și în blocurile din oraș

- Advertisement -

Locurile de joacă, parcurile, piațetele, dar și străzile, trotuarele și spațiile comune din blocurile de locuit. Toate aceste locuri din Slatina sunt în permanență în atenția Primăriei Slatina, care desfășoară zilele acestea o amplă acțiune de dezinfecție. Sănătatea slătinenilor este pe primul loc în această perioadă.

Primăria Slatina a mobilizat zilele acestea atât operatorul de salubritate, cât și firma care se ocupă de dezinfecție, pentru a preveni răspândirea virusului chinezesc.

Acțiunea de dezinfectare a străzilor, trotuarelor și a spațiilor comune din blocurile de locuit a început marți. Pe străzi și trotuare s-a acționat cu o soluție pe bază de clor, care elimină coronavirusul. Mai multe utilaje ale firmei de salubritate au străbătut străzile din Slatina, de marți seară, de la ora 19:30.

Echipele firmei care a igienizat parcurile și locurile de joacă au acționat și în blocuri, unde au fost dezinfectate toate spațiile comune, inclusiv ușile și băncile. Primarul Slatinei, Emil Moț, a explicat că această amplă acțiune este extrem de importantă pentru sănătatea slătinenilor. De asemenea, substanța folosită este una sigură și eficientă.

Slătinenii spun că orice acțiune de dezinfecție este absolut necesară în acest context în care oamenii se tem că s-ar putea îmbolnăvi de coronavirus. Ei spun însă că toți oamenii ar trebui să ia măsuri pentru a preveni infectarea și să reducă pe cât posibil deplasările. Același sfat vine și din partea primarului Emil Moț, care îi roagă pe slătineni să fie foarte atenți la mesajele transmise de specialiști și să le respecte întocmai.

Municipalitatea a început încă de săptămâna trecută dezinfectarea spațiilor publice. Mai întâi au fost vizate toate locurile de joacă din oraș, parcurile și părculețele, apoi străzile și spațiile comune din interiorul blocurilor. Reprezentanții Primăriei Slatina au spus că vor continua acțiunile de igienizare și în următoarele zile, pentru că sănătatea oamenilor este cea mai importantă, în contextul răspândirii coronavirusului în România.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți