12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Călătorii Loctrans Slatina, protejați împotriva coronavirusului. Instituția modifică programul de transport public

- Advertisement -

Loctrans anunță modificarea programului de transport public în municipiul Slatina începând de vineri, 20 martie, și până în data de 16 aprilie, decizia fiind luată pentru a proteja călătorii împotriva noului virus chinezesc Covid-19. Autobuzele sunt tot timpul dezinfectate, iar călătorii trebuie să țină cont de respectarea regulilor de igienă în toată această perioadă, mai transmită societatea de transport public în comun din Slatina.  

Loctrans anunță: menținerea și suplimentarea curselor ce deservesc platforma industrială a Slatinei (Prysmian, TMK, Pirelli, Bekaert, Alro etc.), liniile 1 A, 1 B, 1 C, 5 B și 4 – aferente schlmburilor 1, 2 și 3 ale angajaților. Această măsură de suplimentare are ca scop facilitarea distanței recomandate dintre pasageri; menținerea parțială a curselor liniei 1 (DSV) – patru curse, orele 07:15, 08:05, 15:55, 17:00; menținerea parțială a liniei 3 – două curse, orele 06:40, 16:00 (curse ce deservesc agenții economici din zonă; suspendarea temporară a curselor de pe liniile 1, 2, 3, 4 și 5, cu excepția celor menționate în prealabil.                        

Totodată, Loctrans Slatina anunță că în această perioadă va emite și elibera doar abonamente pentru salariații operatorilor economici din platforma industrială Slatina la punctul de lucru de pe bulevardul A. l. Cuza, numărul 22, bloc FA 21, parter. Dispeceratul va funcționa 24 de ore din 24 la sediul societății din strada Crișan, numărul 33.

Societatea de transport public îi asigură pe călători că autobuzele se dezinfectează mereu, dar le și transmite acestora că trebuie să respecte regulile de igienă pe care autoritățile le-au transmis.  „Această modificare a programului de transport pe o perioadă determinată are la bază doar considerente sociale, respectiv protejarea călătorilor în vederea combaterii răspândirii coronavirusului. Totodată, Loctrans va face eforturi nemijlocite pentru a asigura securitatea autovehiculelor din parcul auto prin dezinfectarea acestora și securizarea personalului propriu. Societatea solicită pasagerilor săi respectarea atât a setului de reguli de igienă și comportament emis de Ministerul Sănătății în vederea restrângerii răspândirii infecției cu COVID-19 și a efectelor acesteia pe raza municipiului Slatina, cât și respectarea deciziilor luate de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență și a organelor competente”, se arată într-un comunicat remis de instituție.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți