10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Al 14-lea deces în România provocat de coronavirus, un bărbat de 52 de ani

- Advertisement -

Autoritățile au confirmat  al 14-lea deces provocat de coronavirus în România. Este vorba despre un bărbat de 52 ani, internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava, care a fost confirmat pozitiv la COVID 19 in data de 23 martie 2020.

Bărbatul, care suferea de obezitate, a decedat miercuri după amiază. Este cel mai tânăr pacient decedat până acum în România.

Șase din cei 14 oameni care au murit până acum din cauza coronavirusului erau internați la Spitalul Județean Suceava, spital care s-a închis miercuri.

În cursul zilei 24.03.2020, echipa Ministerului Sănătății condusă de dr. Nelu Tătaru, secretar de stat a făcut o primă evaluare a activității Spitalului Clinic Județean Suceava în contextul răspândirii noului coronavirus.

După prima zi de verificare, echipa MS a decis închiderea Spitalului Clinic Județean începând de astăzi pentru 48 de ore în vederea realizării procedurilor de dezinfecție. Tot astăzi va începe transferarea celor 124 de pacienți care se mai află internați în spital în alte unități sanitare.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți