11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Parcul din Slătioara, distrus în urma unui accident

- Advertisement -

Accident, soldat doar cu pagube materiale, duminică seara, în comuna Slătioara. Parcul din localitate a fost distrus după ce un șofer argeșean a intrat în plin cu autoturismul în gardul împrejmuitor și distrugând o mare parte din acesta.

Evenimentul rutier s-a produs pe Drumul Județean 677, iar conducătorul auto, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, care nu era băut și nu a fost rănit, a fost sancționat contravențional de polițiști.

„Polițistii din cadrul Postului de Poliție Slătioara au sancționat contravențional conducătorul auto,  cu amendă în valoare de 870 de lei, pentru încălcarea prevederilor legislației rutiere, în sensul că nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă la stânga”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat direct în gardul împrejmuitor al parcului, pe care l-a distrus în mare parte, a rupt lanțurile și a distrus chiar o bancă.

Reparațiile vor fi suportate acum de șofer, care va pune la dispoziția autorităților asigurarea auto, spune Savu Ungureanu, primarul comunei Slătioara. „Un șofer care conducea o mașină înmatriculată în Argeș a scăpat controlul și a intrat în Parcul «Nifon Criveanu». Accidentul a avut loc duminică, la ora 21:00. Șoferul este bine, a fost și testat și nu consumase alcool. Sunt pagube însemnate. Se va face o evaluare, iar paguba va fi suportată de firma de asigurare”, a declarat edilul.

Parcul a fost inaugurat la începutul lunii iunie a anului trecut, lucrările fiind finalizate într-o lună și jumătate. Autoritățile locale au alocat 160.000 de lei pentru realizarea investiției.  

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți