12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Încă doi olteni depistați cu Covid-19. Cazurile, tratate la Spitalul Slatina

- Advertisement -

După copilul de 1 an și 2 luni, din Slatina, confirmat cu noul coronavirus, luni seară, și aflat pe Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Slatina, iar ulterior transferat cu izoleta la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din București, marți alți doi olteni au fost confirmați cu Covid-19. În prezent, aceștia sunt internați în Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru terapie, și ar avea legătură cu focarul de la Spitalul Ministerului Afacerilor Interne „Prof. Dr. Dimitrie Gerota” din Capitală. Este vorba de un bărbat din Drăgănești Olt și o femeie din comuna Sârbii Măgura.

Cu noile cazuri, în județul Olt avem confirmate șase persoane cu Coronavirus (SARS-CoV 2). Trei au fost diagnosticate cu virusul pe baza probelor prelevate de specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt, una pe baza probei prelevate de Spitalul Slatina și alte două pe baza probelor prelevate de specialiștii DSP Arad și medicii de la Institutul „Matei Balș” din București.

Primii trei olteni confirmați cu Covid-19 sunt bărbatul de 51 de ani, din municipiul Caracal, tânărul de 22 de ani, din Slatina, ambii fiind internați la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” din Craiova, și gravida de 21 de ani, tot din Slatina, care a fost dusă la Maternitatea Bucur din Capitală. Dintre acești trei pacienți, unul, respectiv slătineanul de 22 de ani, a fost declarat vindecat și externat din unitatea medicală craioveană.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți