2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

De ziua lor, jandarmii sunt prezenţi la misiuni de prevenire a răspândirii infecţiei umane cu Coronavirus

- Advertisement -

3 aprilie este ziua în care se împlinesc 170 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. Însă, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt nu se desfășoară activitățile caracteristice acestei zile, așa cum au sărbătorit an de an, pentru că astăzi, de ziua lor, jandarmii sunt prezenți la datorie pentru a efectua misiuni specifice în contextul prevenirii răspândirii virusului COVID-19.

Totuşi, ca recunoaştere a profesionalismului manifestat pe timpul executării misiunilor la care au participat, trei ofiţeri şi doisprezece subofiţeri de la Jandarmeria Olt au fost recompensaţi cu înaintarea în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad.

Totodată, personalului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt i-au fost acordate recompense morale, astfel: mulţumiri – 20 ofiţeri şi 46 subofiţeri, felicitări – şase ofiţeri şi citarea prin Ordin de Zi pe Unitate – un ofiţer, un maistru militar şi 20 subofiţeri.

„Pentru fiecare jandarm, momentul aniversar de astăzi este unul al conştientizării valorilor care ne-au oferit constanţă şi eficienţă: devotamentul, sacrificiul, onoarea şi spiritul de corp, a individualităţii  Jandarmeriei şi mai ales, a rolului pe care cetăţenii ni-l cer, de 170 de ani, să îl jucăm – garant al siguranţei publice şi al aplicării corecte a legii!”, se arată într-un comunicat remis de IJJ Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți