15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mai mulți carantinați, mai puțini autoizolați în Olt, din cauza virusului COVID-19

- Advertisement -

După o zi pe alta, numărul persoanelor care se întorc în județ din zonele galbene și roșii, din cauza noului Coronavirus, este tot mai mare. Numai în ultimele 24 de ore, a crescut numărul oltenilor carantinați în centrele special amenajate în Olt, în timp ce al celor aflați în izolare la domiciliu a scăzut.

Într-o singură zi, au intrat în carantină peste 20 de persoane, iar persoanele aflate în autoizolare sunt tot mai puține, anunță specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt.

De la începutul perioadei de supraveghere a infecțiilor umane cu virusul COVID-19, în izolare la domiciliu au intrat 4.204 locuitori ai județului. Sâmbătă după-amiaza, la ora 14:00, mai erau 1.486 de autoizolați, în timp ce 2.718 ieșiseră din izolare.

Numărul oltenilor carantinați a fost însă în creștere, în ultimele 24 de ore. Din totalul de 417 persoane intrate de la începutul perioadei de supraveghere a cazurilor de coronavirus, 338 se aflau sâmbătă în carantină, în timp ce alți 79 ieșiseră din regimul de carantinare.   

Pentru limitarea răspândirii infecției umane cu virusul SARS-CoV 2, specialiștii DSP continuă să recomande cetățenilor din județul Olt respectarea măsurilor de protecție epidemiologică instituite.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți