22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Trei noi cazuri de coronavirus, confirmate în Olt. Bilanțul a ajuns la 11

- Advertisement -

A crescut numărul cazurilor depistate cu virusul COVID-19 din Olt. Potrivit datelor oficiale publicate de Grupul de Comunicare Strategică, în județ s-au înregistrat trei noi cazuri de coronavirus, în prezent bilanțul fiind de 11. Este vorba de tatăl micuțului din Slatina și doi dintre bunicii săi.

Cazurile noi sunt contacți ai copilului de un an și două luni, din municipiul Slatina, care a fost confirmat la începutul acestei săptămâni cu COVID-19, iar după ce a fost internat la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Slatina a ajuns, luni seara, la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din București. Împreună cu mama lui de 22 de ani, testată și ea pozitiv pentru coronavirus, acesta a fost transferat cu izoleta în autospeciala de transport persoane și victime multiple a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt la unitatea medicală din Capitală.

Cele trei noi cazuri confirmate cu virusul chinezesc sunt tatăl micuțului, dar și bunicul și bunica lui.

Copilul s-a întors cu părinții săi din Marea Britanie, la începutul săptămânii trecute, iar după câteva zile a început să se simtă rău și a fost adus la Spitalul Slatina, unde a rămas internat. Deși micuțul a fost testat pozitiv pentru COVID-19, în cazul părinților săi, prima oară, rezultatul a fost negativ la testul pentru coronavirus.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți