3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Magazine din Caracal, amendate cu 40.000 de lei pentru vânzarea la suprapreț a dezinfectantului, spirtului și drojdiei

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt continuă controalele la societățile comerciale din județ, pentru a vedea dacă acestea respectă măsurile prevăzute de orodnanțele militare. În urma verificărilor, două magazine din municipiul Caracal au fost sancționate cu 40.000 de lei pentru speculă cu dezinfectant de suprafețe, spirt și drojdie, în contextul pandemiei de Coronavirus, iar întreaga marfă a fost confiscată.  

Oamenii legii au efectuat marți 55 de controale în domeniul combaterii criminalității economice, aplicând două sancțiuni contravenționale, în valoarea totală de 40.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite.

„Este vorba despre doi agenți economici, din municipiul Caracal, care ofereau spre vânzare dezinfectant pentru suprafețe, alcool sanitar și drojdie, fără a deține documente de proveniență”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

Prețurile practicate de cele două magazine pentru aceste produse erau mai mari decât în perioada anterioară declanșării pandemiei de COVID-19. Polițiștii au confiscate 28 de sticle de dezinfectant suprafețe, 17 sticle de spirt și 79 de pachete de drojdie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți