8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Brâncoveni, adus de urgență la Spitalul Slatina. Avea în anus un tub de deodorant

- Advertisement -

Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt au intervenit, joi după-amiază, în comuna Brâncoveni, de unde au preluat un tânăr de 23 de ani, care a sunat la 112 și a spus că a avut parte de un „accident casnic”. Olteanul avea un deodorant în anus și a fost dus de urgență la Spitalul Slatina.

Pacientul a spus celor de la ambulanță că nu mai poate să își scoată un tub de deodorant din anus, fiind preluat de cadrele medicale dintr-o zonă publică a localității Brâncoveni.

Tânărul de 23 de ani a spus că era cu prietena la domiciliu și a motivat că totul a fost un „accident casnic”, respectiv că s-a așezat din greșeală pe deodorant, pus pe un scaun. Acesta a stat așa în jurul a trei ore, crezând că va reuși să rezolve problema într-un mod „natural”, însă la un moment dat durerile au devenit insuportabile. Însă, până să sune la 112, a trecut pe la dispensarul uman din comună, dar și pe la o farmacie.

Nu a spus ce a pățit exact și că are probleme cu stomacul, declară primarul Ion Cheroiu. „S-a prezentat în jurul orei 13:00 la dispensar, a spus că are scaune diareice, că îl doare stomacul. Nu a spus exact ce a făcut, medicul îl trimisă la farmacie să ia niște pastile de stomac și diaree, apoi a plecat acasă. După aceea, cred că a sunat la salvare, de aceea nu știa nici doctora, nici asistenta, ce s-a întâmplat. Acum (în jurul orei 16:00 n.r.) asistenta era la poartă, la părinții lui. Sunt o familie mai defavorizată, iar mama lui a spus că și-a introdus în anus deodorantul și nu a mai putut să-l scoată. A ajuns la spital”, a declarat edilul din Brâncoveni.

Tânărul a fost transportat de echipajul medical de la Serviciul de Ambulanță Olt la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru investigații medicale. În urma efectuării unei radiografii, cadrele medicale au aflat că tubul de deodorant a ajuns în zona abdominală. Chirurgii au intervenit chirurgical pentru a-l scăpa pe pacient de problemă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți