Caracaleanul carantinat, raportat în Dolj. Județul Olt rămâne doar cu 11 cazuri confirmate cu Covid-19

Autoritățile s-au răzgândit în privința ultimului caz, cel de-al 12-lea, confirmat în județul Olt cu virusul SARS-CoV-2. Acesta a fost preluat de oficialii din Dolj, având în vedere că bărbatul din municipiul Caracal, diagnosticat cu noul Coronavirus, se afla într-un centru de carantină de pe raza acestui județ.

Așadar, în județul Olt, sunt doar 11 cazuri confirmate cu Covid-19, câte erau și până miercuri, când fusese confirmat și al 12-lea, care acum este raportat de județul vecin, cinci dintre acestea fiind membri ai unei familii din municipiul Slatina.

Acestea sunt: doi părinți și doi bunici ai copilului de un an și două luni, din municipiul Slatina, testat pozitiv și el pentru noul Coronavirus, un bărbat de 47 de ani, care se afla în centrul de carantină din orașul Corabia, un bărbat de 53 de ani, din orașul Drăgănești Olt, care a fost internat la Spitalul Ministerului Afacerilor Interne „Prof. Dr. Dimitrie Gerota” din București, o femeie de 72 de ani, din comuna Sârbii Măgura, spitalizată la aceeași unitate medicale, gravida de 21 de ani, din Slatina, un tânăr de 22 de ani, tot din Slatina, și încă un bărbat din municipiul Caracal, în vârstă de 51 de ani.

Dintre acești pacienți, unul a fost declarat vindecat și externat, respectiv slătineanul de 22 de ani, care a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” din Craiova. Ceilalți sunt în continuare internați la Spitalul Județean de Urgență Slatina, dar și unități medicale din Craiova și Capitală.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<