12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Măsuri suplimentare de protecție la Spitalul Slatina. Tuneluri dezinfectante instalate la intrările în clădiri

- Advertisement -

Spitalul Slatina va avea, de mâine, trei tuneluri de dezinfecție, care vor fi instalate la intrarea în corpurile de la Urgențe, de la Boli Infecțioase și la Medicală. Este o măsură suplimentară de protecție, pentru a se preveni îmbolnăvirea cadrelor medicale cu noul coronavirus.

Cu fonduri din bugetul propriu, Spitalul Slatina a achiziționat tuneluri dezinfectante, care dispun și de lămpi ultravilolete. Dispozitivele vor fi instalate în puncte cheie, acestea fiind extrem de utile în protejarea cadrelor medicale și pacienților.

„Am comandat şi am plătit în avans trei tuneluri de dezinfecţie, chiar de acum o săptămână. Unul va fi pus în faţa UPU, unul la intrarea în corpul de Boli Infecţioase, unde avem suspecţii de coronavirus, şi unul în faţa Corpului Medicală, unde avem pacienţii confirmaţi. Sunt tuneluri cu dezinfectant, dar şi cu lămpi ultraviolete. Sunt foarte utile, iar faptul că ele nu sunt încă operaționale este cauzat de numărul foarte mare de comenzi pe care le au furnizorii”, a explicat Cătălin Rotea, managerul Spitalului Slatina.

Costul unui astfel de dispozitiv este de aproximativ 4.000 lei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți