18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Peste o sută de angajați ai Primăriei Slatina distribuie, de astăzi, măști și mănuși slătinenilor

- Advertisement -

Primăria Slatina a început, de astăzi, campania prin care acordă săptămânal măști și mănuși pentru fiecare familie din oraș. Edilul a bătut la ușa mai multor familii de pe Aleea Rozelor, să le ofere kitul cu echipamentele de protecție. I-a îndemnat pe oameni să respecte toate restricțiile, pentru a trece cu bine de această perioadă.

Mulți locuitori ai Slatinei s-au trezit astăzi cu primarul la ușă. Emil Moț a venit să le aducă măști și mănuși, în prima zi a campaniei prin care Primăria Slatina va oferi săptămânal materiale de protecție fiecărei familii. Oamenii au primit cu mare bucurie vizita primarului, dar și kitul de care au mare nevoie în aceste zile, pentru a se proteja.

Edilul le-a transmis slătinenilor că această acțiune va continua pe toată perioada stării de urgență.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență, condus de primarul Emil Moț, a aprobat zilele trecute o hotărâre prin care a stabilit mai multe acțiuni de protejare și ajutorare a populației. Astfel, pe lângă cele cinci măști de protecție și cinci perechi de mănuși oferite fiecărei familie, municipalitatea va acorda tichete sociale în valoare de 300 de lei pentru categoriile defavorizate, va da măști și mănuși tuturor medicilor de familie și va asigura dezinfectant pentru dispenserele montate în scările de bloc.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți