2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coronavirus. 151 persoane izolate la domiciliu și 222 carantinate în Olt

- Advertisement -

Continuă să scadă numărul persoanelor aflate în autoizolare sau carantinate în județul Olt, ca urmare a prevenirii răspândirii noului Coronavirus. Specialiștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică arată că luni după-amiază peste 150 de olteni încă erau în izolare la domiciliu, iar alți 222 în carantină.  

Din totalul celor 5.172 de olteni intrați în autoizolare de la începutul perioadei de supraveghere a cazurilor de COVID-19 de DSP Olt, 151 erau, luni, la ora 14:00, în autoizolare și 5.021 ieșiseră din izolare la domiciliu. În privința persoanelor aflate în carantină, din totalul de 829 întoarse din țările serios afectate de virusul SARS-CoV-2 și intrate în carantină în cele 23 de centre special amenajate în județ, 222 încă erau carantinate, iar 607 ieșiseră din regimul de carantinare.

Avem și 14 olteni diagnosticați cu noul Coronavirus, 13 în județ conform Grupului de Comunicare Strategică și unul care este în evidența DSP Dolj, fiind vorba tot de un pacient din Olt, dar care s-a aflat în carantină într-un centru special amenajat în județul vecin. Dintre aceste cazuri confirmate cu COVID-19, șapte sunt încă internate în spitale din Slatina, Craiova și București, iar celelalte șapte sunt declarate vindecate și externate din unități medicale din Slatina și Craiova, unde au primit tratament de specialitate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți