Coronavirus în Olt. Peste 5.600 de olteni au ieșit din izolare și carantină

Situația epidemiologică ca urmare a supravegherii cazurilor de infecții umane cu noul Coronavirus este din nou modificată față de ultimele date oficiale prezentate de specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt. Deși până acum sunt peste 5.600 de olteni care au ieșit din izolarea la domiciliu și carantină, în continuare avem peste 400 care în continuare se află în această situație.

Din totalul celor 5.223 de olteni intrați în autoizolare de la începutul perioadei de supraveghere a cazurilor de virusul COVID-19 de DSP Olt, 192 erau, marți după-amiază, în izolare la domiciliu și 5.031 ieșiseră din autoizolare. În privința persoanelor aflate în carantină, din totalul de 829 întoarse din țările serios afectate de noul Coronavirus și intrate în carantină în cele 23 de centre special amenajate în județ, 211 încă erau carantinate, iar 618 ieșiseră din regimul de carantinare.

Avem și 14 olteni diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2, 13 în județ conform Grupului de Comunicare Strategică și unul care este în evidența DSP Dolj, fiind vorba tot de un pacient din Olt, dar care s-a aflat în carantină într-un centru special amenajat în județul vecin. Dintre cazurile confirmate cu noul Coronavirus, șapte sunt încă internate în spitale din Slatina, Craiova și București, pentru terapie, iar celelalte șapte sunt declarate vindecate și externate din unități medicale din Slatina și Craiova, în care s-au aflat sub supraveghere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<