2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pompierii din Olt, moment de reculegere pentru colegul care a murit din cauza Coronavirusului

- Advertisement -

Pompierii din cadrul ISU Olt au ținut marți un moment de reculegere pentru colegul lor de la ISU Comnstanța, care a fost răspus de virusul COVID-19.

Momentul de reculegere a început la ora prânzului și a constat în scoaterea din garaje a autospecialelor, care au avut sistemele luminoase și audio în funcțiune timp de mai bine de un minut și jumătate.   

„În memoria colegului nostru din cadrul ISU Constanța, plutonier adjutant Viorel Dîmboi, pompierii din toate subunitățile de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au ținut un moment de reculegere! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a fost mesajul transmis de ISU Olt.

Astfel de momente de reculegere au fost ținute și de alți colegi pompieri de la alte inspectorate din țară.

Plutonierul adjutant Viorel Dîmboi, în vârstă de 48 ani, din județul Constanța, a fost internat în Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” București – Anestezie și Terapie Intensivă în data de 17 aprilie, prin transfer din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Rezultatul pentru noul Coronavirus a fost pozitiv pe data de 13 aprilie și a decedat pe 17 aprilie. Grupul de Comunicare Strategică a precizat că acesta prezenta cormobidități – obezitate. Din anul 2007 acesta era pompier salvator la Detașamentul de Pompieri Cernavodă – ISU Dobrogea, fiind șofer pe autospecială de stingere.

A fost internat în 12 aprilie la spitalul din Cernavodă, iar ziua următoare a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, unde a fost confirmat cu COVID-19.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți