13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cardiologul Marian Dorobanțu, testat pentru Covid-19

- Advertisement -

UPDATE: Rezultatul primului test pentru Coronavirus efectuat în cazul cardiologului Marian Dorobantu, deveniți pacient al Spitalului Slatina, a sosit mai devreme. Așteptat în cursul zilei de vineri, acesta a ajuns în seara zilei de joi și, din fericire, este negativ.

Știrea inițială: Doctorul Marian Dorobanțu, medic specialist pe Secția Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, este pacient al unității medicale, după ce a prezentat simptome specifice noului Coronavirus.

Potrivit unor surse, cardiologul este internat pe Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Slatina, fiind suspect de Covid-19. În cazul acestuia, s-au prelevat probe pentru efectuarea testului de Coronavirus, rezultatul acestuia fiind așteptat în cursul zilei de vineri.  

În județ, 20 de persoane sunt confirmate cu infecția umană cu virusul SARS-CoV-2, ultimele șapte fiind numai în ultimele două zile. Miercuri, patru olteni au fost diagnosticați cu boala, respectiv o femeie și trei copii, din Slatina, iar joi alți trei, fiind vorba de femei de 40, 59 și 54 de ani, din Slatina, Caracal și Scărișoara. Oltul are și un al 21-lea caz, însă acesta este raportat de DSP Dolj, având în vedere că de la începutul perioadei de supraveghere a fost carantinat într-un centru din Calafat, localitate din județul vecin.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți