15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Raportare eronată a ultimelor trei cazuri de Coronavirus din Olt

- Advertisement -

Încă de la anunțarea ultimelor trei cazuri noi de COVID-19 în județul Olt, prin raportarea oficială a Grupului de Comunicare Strategică, au existat informații cu privire la faptul că raportarea acestora nu este una corectă, iar în cursul serii de vineri reprezentanții din cadrul Direcției de Sănătate Publică Olt au precizat pentru Eveniment de Olt că acestea nu există.

Pe parcursul întregii după-amiezi, specialiștii în sănătate publică din județ au luat legătura cu toate laboratoarele din țară unde DSP Olt a trimis probe ale testelor pentru Coronavirus, însă niciunul dintre acestea nu a confirmat existența vreunui rezultat pozitiv la acestea.

Așadar, în județul Olt rămân cele 20 de cazuri confirmate până joi, inclusiv, și nu 23 așa cum se anunțase vineri, la ora 13:00, de oficialii Grupului de Comunicare Strategică. Pe lângă aceste 20 de cazuri, există și al 21-lea, care este în evidența specialiștilor Direcției de Sănătate Publică Dolj, având în vedere că de la începutul perioadei de supraveghere a infecțiilor umane cu virusul SARS-CoV-2 s-a aflat într-un centru de carantină din Calafat, localitate din județul vecin.

Din totalul cazurilor, avem și primii zece pacienți declarați vindecați și externați, ceilalți 11 fiind în continuare internați în spital, pentru tratament de specialitate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți