Angajată a Casei de Pensii Olt, confirmată cu Coronavirus

O femeie de 40 de ani, din municipiul Slatina, angajată a Casei Județene de Pensii Olt, a fost confirmată recent cu virusul COVID-19, iar în prezent aceasta este internată într-o unitate medicală care tratează astfel de cazuri. Slătineanca este gravidă și de aproape o lună ea nu a mai fost la serviciu, aflându-se în concediu prenatal.

Duminică, pacienta a fost preluată de un echipaj medical, de la domiciliul său din Slatina, și acum ar primi îngrijiri medicale la un spital care trateză femeile însărcinate și confirmate cu virusul SARS-CoV-2.

Iulian Smarandache, directorul Casei de Pensii Olt, spune că din data de 1 aprilie angajata nu a mai trecut pe la serviciu și nu cunoaște exact cu cine a putut intra în contact de a luat acest virus. „Colega noastră era plecată în prenatal din data de 1 aprilie, nu mai avea legătură cu instituția direct. De atunci nu a mai trecut pe la serviciu, pentru că trebuie să nască undeva la sfârșitul acestei luni sau începutul lunii următoare. Ea se pregătea să nască, o fi având și ceva probleme, nu știu ce să vă spun. Nu cunosc la ce spital a fost dusă, undeva la Craiova sau București, acolo unde sunt tratate acum gravidele confirmate cu această boală și se ocupă cu nașterile. Am înțeles că soțul dânsei este controlor de tren și că ar exista posibilitatea să fi contactat virusul. Eu ieri (duminică n.r.) am aflat, dar nu am primit nimic oficial”, a declarat directorul CJP Olt.

Autoritățile județene urmează să prezinte mai multe detalii cu privire la acest caz.

Ultimele date oficiale prezentate duminică arată că în județul Olt s-au confirmat până acum 33 de cazuri de Coronavirus. Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt spun că zece dintre acești pacienți au fost deja declarați vindecați și externați din unitățile medicale în care au primit tratament de specialitate, iar alți 23 sunt și acum în spital, pentru terapie.

Un comentariu la „Angajată a Casei de Pensii Olt, confirmată cu Coronavirus

  • „Eu ieri (duminică n.r.) am aflat, dar nu am primit nimic oficial” Bai Iulica, esti prost ? Ce treaba ai tu sa primesti ceva oficial ? Ca si in alte cazuri, se elibereaza un certificat de concediu medical.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<