8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coronavirus în Olt: Peste 200 de carantinați și aproape 900 de izolați la domiciliu

- Advertisement -

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt continuă să supravegheze în această perioadă cazurile de infecții umane cu virusul SARS-CoV-2 existente în județ, dar și a persoanelor care se află în centrele de carantină special amenajate și a celor autoizolate. În prezent, avem peste 200 de carantinați și aproape 900 de izolați la domiciliu, majoritatea autoizolaților fiind cei care au intrat în contact cu cele peste zece cazuri de Coronavirus confirmate în rândul angajaților din fabrica de confecții textile Vas Co Tricot, din municipiul Caracal.

Datele oficiale ale autorităților arată că 213 persoane erau, miercuri, în carantină instituționalizată la nivelul județului Olt, iar alte 894 sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la acest moment, în județ s-au prelucrat și 1.054 de teste COVID-19, 45 dintre acestea fiind numai în ultimele 24 de ore.

DSP Olt anunță că în județ sunt confirmate 38 de cazuri de persoane infectate cu noul Coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, zece au fost declarate vindecate și externate din unitățile medicale și 28 diagnosticate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 se află internate în spital, pentru tratament de specialitate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți