15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coronavirus în Olt. Niciun caz nou confirmat în ultima zi. Peste o mie de persoane în carantină și autoizolare

- Advertisement -

Oltul rămâne cu cele 42 de cazuri confirmate cu noul Coronavirus, din fericire în ultima zi nefiind înregistrat niciun caz nou în județ. Însă, în continuare sunt peste o mie de persoane în carantină și izolare la domiciliu, pentru a preveni răspândirea infecției umane cu virusul SARS-CoV-2.

Conform datelor transmise Prefecturii Olt de specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt,până de 1 mai, în județ, au fost confirmate 42 de îmbolnăviri cu Covid-19.

Dintre toate persoanele confirmate pozitiv cu acest virus, 11 au fost declarate vindecate și au fost externate din unitățile medicale în care au primit tratament de specialitate. Totodată, până acum, 31 de olteni diagnosticați cu noul Coronavirus se află în continuare internate în spital, pentru terapie.

De asemenea, 223 de persoane se află în carantină instituționalizată în centre special amenajate în Olt, iar alte 831 sunt în autoizolare și se află sub monitorizare medicală. Până la acest moment, în județ au fost prelucrate și 1.116 teste pentru virusul Covid-19, doar două dintre acestea fiind în ultima zi.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți