8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Oltul, fără cazuri noi de Coronavirus

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicităţii joi, la ora 13:00, noile cifre cu privire la infecțiile cu virusul COVID-19 înregistrate în România. Potrivit datelor oficiale, în județul Olt sunt în continuare 48 de cazuri, fără nicio nouă îmbolnăvire înregistrată în ultima zi.

Din totalul celor 48 de olteni diagnosticaţi cu noul Coronavirus, avem 13 pacienţi care au fost declaraţi vindecaţi şi externaţi din unităţile medicale în care au primit tratament de specialitate şi 33 care sunt în continuare internaţi în spital, pentru terapie.

Oltul înregistrează, din păcate, şi două decese. Primul este cel al femeii de 54 de ani, din comuna Scărişoara, care a fost confirmată cu virusul COVID-19 pe 23 aprilie şi a murit duminică, 3 mai, la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” Craiova, iar cel de-al doilea este al bărbatului de 57 de ani, din comuna Şerbăneşti, care a fost diagnosticat cu virusul pe 4 mai şi a decedat trei zile la Spitalul Municipal Caracal. Ambii bolnavi prezentau comorbidităţi.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți