7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Încă cinci olteni diagnosticați cu Coronavirus, declarați vindecați și externați

- Advertisement -

Oltenii diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2 continuă să se însănătoșească, în cursul zilei de duminică fiind declarați vindecați și externați încă cinci pacienți care au primit tratament de specialitate în unitățile medicale în care au fost internați. Totodată, tot mai mulți locuitori ai județului Olt sunt testați pentru depistarea noului Coronavirus, doar în ultimele două zile fiind efectuate 146.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Prefectura Olt, specialiștii Direcției de Sănătate Publică au anunțat că în ultima zi nu au fost înregistrate cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19, iar din totalul de 49 de persoane din județ diagnosticate cu acest virus, 25 au fost declarate vindecate și externate din unitățile medicale, cinci fiind externate doar duminică. Totodată, până acum, 22 persoane diagnosticate pozitiv cu infecția umană cu Coronavirus se află în continuare internate în spital.

Din nefericire, în Olt se înregistrează și două decese ale unor persoane diagnosticate cu acest virus.

Datele oficiale ale specialiștilor în sănătate publică mai arată că 280 de persoane continuă să fie în carantină instituționalizată, iar alte 437 sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la acest moment, în județ s-au prelucrat și 1.440 de teste pentru depistarea SARS-CoV-2, 146 dintre acestea fiind în ultimele 48 de ore. 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți