10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Grupul de Comunicare Strategică nu a anunțat niciun caz nou de Coronavirus în Olt

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a publicat luni, la ora 13:00, noile îmbolnăviri cu virusul COVID-19 înregistrate în țară. În județul Olt nu a fost raportat niciun caz nou de Coronavirus, însă autoritățile de la Centru anunță în continuare 53, deși specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt declară că oficial sunt doar 49 de îmbolnăviri, patru fiind comunicate eronat.

Din totalul celor 49 de pacienți diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2, până duminică 25 dintre ei au fost declarați vindecați și externați din unitățile medicale în care au primit tratament de specialitate, iar 22 se află în continuare internați în spital, pentru terapie.

Oltul înregistrează, din păcate, și două decese din cauza îmbolnăvirii cu Coronavirus, respectiv femeia de 54 de ani, din comuna Scărişoara, care a fost confirmată cu acest virus pe 23 aprilie şi a murit pe 3 mai la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” Craiova, și bărbatul de 57 de ani, din comuna Șerbănești, care a murit pe 7 mai în Spitalul Municipal Caracal.

Ambii pacienți aveau și alte boli asociate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți