Incendiu la o casă și o anexă gospodărească, la Brebeni

Un incendiu puternic a izbucnit, luni după-amiază, în comuna Brebeni, o locuință și o anexă a acesteia, fiind cuprinse de flăcări.

Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul, care a izbucnit din cauza unui scurtcircuit, acesta fiind localizat în scurt timp.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au acționat în comuna Brebeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie. În momentul sosirii echipajelor, locuința, cu suprafața de aproximativ 60 de metri pătrați, ardea generalizat, iar la casa bătrânească, anexă situată în continuarea primei construcții, ardea acoperișul, pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați. Pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ două ore. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului, în urma căruia, din fericire, nu s-au înregistrat victime, a fost un scurtcircuit electric, au precizat pompierii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<