9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

51 de cazuri de COVID-19, înregistrate în Olt

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității marți, la ora 13:00, noile cifre referitoare la cazurile de Coronavirus înregistrate în țară. Datele oficiale care fac referire și la îmbolnăvirile cu virusul COVID-19 din Olt au fost corelate după trei zile, iar acestea coincid cu cele ale specialiștilor Direcției de Sănătate Publică Olt. Astfel, în județ sunt înregistrate acum 51 de cazuri, cu două mai multe față de ziua anterioară.

Ultimele două cazuri au legătură cu bărbatul de 57 de ani, din comuna Șerbănești, diagnosticat cu noul Coronavirus, care a decedat săptămâna trecută la Spitalul Municipal Caracal, având și comorbidități. Este vorba de tatăl și fiul acestuia, care în prezent primesc tratament de specialitate pe secția COVID a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Anterior acestor cazuri, confirmată pozitiv cu virusul COVID-19 a fost și fiica mortului, care acum este internată la Spitalul Caracal.

Soția bărbatului din Șerbănești este singura dintre contacții acestuia care nu are această boală, rezultatul ultimului test efectuat pentru depistarea virusului fiind negativ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți