Oltul – a treia zi la rând în care nu înregistrează niciun caz nou de Coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică a raportat luni, la ora 13:00, noile infecții cu virusul COVID-19 din țară, iar județul Olt rămâne cu cele 53 de cazuri care au fost comunicate oficial până acum. Situația a rămas neschimbată de vineri, aceasta fiind cea de-a treia zi la rând în care nu s-a înregistrat nicio îmbolnăvire nouă.

Din totalul celor 53 de olteni confirmați pozitiv cu Coronavirus, până la sfârșitul săptămânii 37 au fost declarați vindecați şi au fost externați din unităţile medicale în care au primit tratament de specialitate. Totodată, 14 pacienți diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2 se află în continuare internați în spital pentru terapie.

Oltul înregistrează, din nefericire, și două decese din cauza infecției cu virusul COVID-19. Este vorba de o femeie de 54 de ani, din comuna Scărișoara, care a murit pe 3 mai la Spitalul „Victor Babeș” Craiova, și de un bărbat de 57 de ani, din comuna Șerbănești, care a decedat pe 7 mai la Spitalul Municipal Caracal. Ambii olteni confirmați pozitiv cu Coronavirus aveau și alte boli asociate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.