10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coronavirus la SAJ Olt: Alți doi salariați depistați cu virusul

- Advertisement -

S-au prelucrat și celelalte 20 de probe din totalul de 50 prelevate miercuri după ce o asistentă medicală de 45 de ani, din localitatea argeșeană Mioveni, angajată a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Olt, care a fost confirmată cu virusul COVID-19 și a avut contact direct cu 50 de salariați ai instituției, iar alte două rezultate au ieșit pozitive. Celelalte 18 teste pentru Coronavirus au fost negative.

Potrivit unor surse medicale, angajații confirmați sunt două asistente medicale care au fost pe tură cu asistenta depistată marți cu virusul SARS-CoV-2, primul caz de la Ambulanța Olt. Salariata făcea naveta cu trenul din Mioveni la Slatina, pentru a putea să-și desfășoare activitatea în cadrul instituției.

Testele pentru depistarea virusului au avut rezultat pozitiv, după ce miercuri alți 12 angajați ai SAJ Olt au fost diagnosticați cu COVID-19. Rezultatele celorlalte 18 probe care au fost prelucrate la Laboratorul de Genetică Moleculară al Direcției Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor Olt au ieșit negative.

Așadar, sunt nu mai puțin de 15 salariați ai instituției sanitare care au fost confirmați până acum cu Coronavirus, cu toții fiind internați în spitale din județul Olt, Argeș și Vâlcea, pentru tratament de specialitate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți