Trafic blocat în urma unui accident produs la Jitaru. Un autocamion a acroșat o mașină

Accident de circulație, vineri după-amiază, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara satului Jitaru, orașul Scornicești. Un pasager dintr-o mașină acroșată de un autocamion a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar în urma coliziunii dintre cele două autovehicule traficul s-a blocat.

„Polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. Din primele cercetări a reieșit faptul ca un bărbat,  în timp ce conducea un autotren pe Drumul Național 65, din direcția Pitești către Slatina, în afara localității Jitaru, nu ar fi păstrat o distanță regulamentara față de autovehiculul din față, intrând în coliziune cu acesta. Autoturismul era staționat în coloană,  în zonă fiind efectuate lucrări la partea carosabilă. Un pasager al autoturismului a suferit leziuni, în urma impactului”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma accidentului, traficul s-a blocat, iar polițiștii au fost prezenți la fața locului pentru finalizarea cercetărilor și pentru degajarea traficului rutier.

Circulația a fost reluată în jurul orei 16:00, dar se desfășoară alternativ, semaforizat, având în vedere că angajați ai Secției Drumuri Naționale Slatina efectueză în zonă lucrări la partea carosabilă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<