22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Trafic blocat în urma unui accident produs la Jitaru. Un autocamion a acroșat o mașină

- Advertisement -

Accident de circulație, vineri după-amiază, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara satului Jitaru, orașul Scornicești. Un pasager dintr-o mașină acroșată de un autocamion a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar în urma coliziunii dintre cele două autovehicule traficul s-a blocat.

„Polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. Din primele cercetări a reieșit faptul ca un bărbat,  în timp ce conducea un autotren pe Drumul Național 65, din direcția Pitești către Slatina, în afara localității Jitaru, nu ar fi păstrat o distanță regulamentara față de autovehiculul din față, intrând în coliziune cu acesta. Autoturismul era staționat în coloană,  în zonă fiind efectuate lucrări la partea carosabilă. Un pasager al autoturismului a suferit leziuni, în urma impactului”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma accidentului, traficul s-a blocat, iar polițiștii au fost prezenți la fața locului pentru finalizarea cercetărilor și pentru degajarea traficului rutier.

Circulația a fost reluată în jurul orei 16:00, dar se desfășoară alternativ, semaforizat, având în vedere că angajați ai Secției Drumuri Naționale Slatina efectueză în zonă lucrări la partea carosabilă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți