7.3 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Județul Olt, fără cazuri noi de Coronavirus

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat noile cifre referitoare la îmbolnăvirile noi cu virusul COVID-19 înregistrate în țară, iar în ultimele 24 de ore în Olt nu a mai fost raportată nicio îmbolnăvire nouă. Până acum, datele oficiale arată că în județ s-au confirmat nu mai puțin de 76 de infecții cu noul Coronavirus.

Din totalul celor 76 de cazuri, în ultima săptămână au fost înregistrate cele mai multe, respectiv 24 și toate au legătură cu focarul de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

Vorbim despre 20 de angajați și patru contacți de familie ai doi dintre ei. Trei sunt membri ai familiei unei asistente de la Ambulanță infectată și ea cu Coronavirus, iar aceștia sunt soțul, jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, și cei doi copii. Celălalt contact de familie a fost raportat de specialiștii Direcției Sănătate Publică Olt luni, fiind vorba de soția unui alt angajat al instituției medicale.

Focarul de la SJA a izbucnit în urmă cu o săptămână, după ce o asistentă medicală, în vârstă de 45 de ani, a fost depistată cu virusul SARS-CoV-2 și internată la Spitalul Orășenesc Mioveni, pentru tratament de specialitate, iar cazul său a fost comunicat oficial de autoritățile din Argeș, având în vedere că aceasta are domiciliul în acest județ. Femeia făcea naveta cu trenul sau microbuzul la Slatina, pentru a-și desfășura activitatea în cadrul Serviciului de Ambulanță Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți