Bărbat din Drăgănești Olt, acuzat de crimă. Și-a omorât în bătaie mama

Un bărbat de aproximativ 55 de ani, din orașul Drăgănești Olt, este încarcerat în Centrul Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Olt, după ce vineri noaptea a fost reţinut de procurorii Parchetului Olt, fiind acuzat de omor. Acesta este învinuit de anchetatori că în repetate şi-ar fi bătut nemilos mama, în vârstă de 78 de ani, iar joi aceasta a murit la Spitalul Spital. În dimineața acelei zile, bărbatul ar fi sunat la 112, spunând că femeia se simte rău, iar aceasta a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Olt și transportată la unitatea medicală, unde la câteva ore a decedat.

Cei doi stăteau împreună într-o locuință din Drăgănești Olt, iar conflictul dintre ei a început zilele trecute, anchetatorii stabilind că în tot acest timp fiul şi-a lovit mama cu palmele, pumnii şi picioarele, pe trupul neînsuflețit al femeii fiind găsite peste 30 de lovituri. Bărbatul le-a spus procurorilor că a agresat-o fizic pe cea care i-a dat viață pe motiv că făcea pe ea, bătrâna nemaiputându-și controla nevoile fiziologice.

Bărbatul acuzat de crimă după și-a omorât în bătaie mama se pare că ar fi şi violat-o pe femeie, înainte ca aceasta să ajungă în stare gravă la Spitalul Slatina, unde în scurt timp a murit, dar anchetatorii nu au momentat probe suficiente pentru a-l putea acuza şi de comiterea acestei fapte. Ancheta este încă în desfășurare, pentru a vedea dacă bărbatul va fi învinuit și de viol. În cursul după-amiezii de sâmbătă, criminalul va fi prezentat în fața magistraților Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.