7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Patru cazuri noi de Coronavirus, confirmate în județul Olt. Au legătură cu polițiștii din Ipotești

- Advertisement -

În ultimele zile a continuat să crească numărul infecțiilor cu virusul COVID-19 înregistrate în județul Olt. Potrivit ultimei raportări a Grupului de Comunicare Strategică, sunt cu patru îmbolnăviri mai multe față de ziua anterioară, iar în prezent avem 91 de persoane pozitive cu noul Coronavirus.

Ultimele patru îmbolnăviri au legătură cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt care până acum au fost confirmați cu virusul SARS-CoV-2. Mai precis cu primii doi oameni ai legii, respectiv șeful și ajutorul acestuia de la Postul de Poliție Ipotești din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coteana. Soția ajutorului de șef de post de la Ipotești este unul dintre cele patru cazuri depistate luni cu noul Coronavirus, iar celelalte trei sunt copiii celor doi oameni ai legii, doi într-o familie și unul în alta. În prezent, toți cei patru noi bolnavi sunt internați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Cu noile îmbolnăviri, sunt în total opt persoane care au avut legătură cu polițiștii de la Ipotești și care până acum au fost diagnosticați cu virusul, duminică fiind pozitivați și soția șefului Postului de Poliție Ipotești, dar și un polițist de la Postul de Poliție Brebeni, aflat tot în subordinea Secției 4 Poliție Rurală Coteana.

Contacți direcți ai primilor doi oameni ai legii confirmați cu COVID-19 ar mai fi doar nouă colegi ai acestora, care în prezent se află în izolare la domiciliu. Însă, numărul total al contacților acestora este mult mai mare. Până acum, cinci dintre testele pentru depistarea Coronavirus efectuate în rândul acestora au ieșit pozitive – soțiile și trei copii ai polițiștilor de la Ipotești, rezultatele altor opt probe au fost negative, iar în lucru mai sunt acum încă 40 de probe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți