11.2 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Accident în intersecția de lângă Catedrala Slatina. A agățat cu autovehiculul un cablu electric și a scos un semafor din pământ

- Advertisement -

Eveniment rutier mai puțin obișnuit, în noaptea de miercuri spre joi, în intersecția din apropierea Catedralei Slatina. La fața locului a fost nevoie de intervenția polițiștilor de la Biroul Rutier Slatina, care au stabilit că vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 66 de ani, din comuna Izvoarele, care efectua un transport agabaritic cu dimensiuni mai mari decât cele normale și a agățat un cablu electric, iar unul dintre semafoarele din intersecție a fost scos din pământ.

„Polițiștii rutieri au stabilit că un bărbat de 66 de ani, din comuna Izvoarele, care conducea un autotren a cărui încărcătură depășea înălțimea legală prevăzută de lege dinspre strada Oituz, în momentul în care a ajuns la intersecția cu bulevardul Nicolae Titulescu și strada Ionașcu a agățat un cablu electric ce alimenta semafoarele din zonă și a smuls unul dintre ele”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În urma evenimentului rutier, soldat doar cu pagube materiale, alimentarea cu energie electrică a tuturor semafoarelor din intersecția de lângă Catedrala Slatina a fost întreruptă. Reparațiile urmează a fi suportate acum în baza asigurării auto, iar șoferul, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, a primit amendă în valoare de 870 de lei pentru încălcarea legislației rutiere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți