14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Încă un deces din cauza COVID-19 înregistrat în județul Olt

- Advertisement -

Județul Olt înregistrează cel de-al treilea deces din cauza noului Coronavirus. Este vorba de un bărbat în vârstă de 70 de ani, din orașul Piatra Olt, care a murit sâmbătă seara, în ambulanță, în curtea Spitalului Județean de Urgență Slatina, chiar înainte ca acesta să fie transferat la Spitalul Municipal Caracal, unitate medicală suport COVID-19, unde sunt tratați pacienții care sunt diagnosticați cu virusul, dar au și alte probleme de sănătate.

Potrivit datelor transmise de Institutul Național de Sănătate Publică, prin Grupul de Comunicare Strategică, decesul olteanului este cel de-al 1.325-lea înregistrat în România. Moartea bărbatului din Piatra Olt a survenit chiar în ziua în care acesta a fost pozitivat cu virusul SARS-CoV-2. Ca și comorbidități acesta avea insuficiență renală, insuficiență cardiacă și diabet zaharat tip II.

La începutul lunii mai în județ s-au mai înregistrat alte două decese, ambele persoane având, de asemenea, probleme de sănătate. Este vorba despre o femeie de 54 de ani, din comuna Scărișoara, care a murit pe 3 mai la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” Craiova, și de un bărbat de 57 de ani, din comuna Șerbănești, care a decedat la Spitalul Municipal Caracal, pe 7 mai.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți