4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două cazuri noi de Coronavirus, confirmate în Olt

- Advertisement -

Alte două persoane din judeţul Olt au fost confirmate, joi seara, cu COVID-19, una dintre ele fiind o infirmieră de la Blocul Operator al Spitalului Slatina, al cărei soţ este un ambulanţier din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, care a fost pozitivat la rândul său cu virusul.

După ce soţul ei a fost confirmat cu Coronavirus, angajata Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost testată pentru depistarea virusului, rezultatul fiind negativ. A trebuit să stea în izolare la domiciliu 14 zile, iar acum două zile a trebuit să se reîntoarcă la serviciu.

A fost retestată de unitatea medicală, iar testul a fost pozitiv. La revenirea în activitate, infirmiera de la Blocul Operator nu a mai intrat în contact cu colegi sau pacienţi, iar în prezent este internată pe Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Slatina.

Pe aceeaşi secţie este internată, de joi seara, şi o femeie din Slatina care s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu simptomatologie specifică Coronavirusului. Şi aceasta a fost testată pentru depistarea virusului, iar rezultatul a fost pozitiv.

Cu cele două îmbolnăviri noi, în judeţ avem în prezent 124 de persoane pozitivate cu COVID-19.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți