140 de persoane din Olt, confirmate cu Coronavirus

Datele oficiale referitoare la situația epidemiologică înregistrată în Olt, de la începutul pandemiei de COVID-19, se schimbă de la o zi la alta. Crește numărul persoanelor din județ infectați cu virusul, dar și al celor declarate vindecate și externate din unitățile medicale în care au primit tratament de specialitate. Sunt 140 de persoane diagnosticate cu Coronavirus, patru fiind doar în ultimele 24 de ore, iar o sută dintre ele s-au însănătoșit, șase numai în ultima zi.

Ultimele patru cazuri sunt cele două femei din municipiul Slatina, internate în prezent pe Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență, o femeie tot din Slatina, care acum este, sub terapie, la Spitalul Municipal Caracal, și  altă femeie de 70 de ani, din comuna Schitu, care era internată la Spitalul Caracal și a murit miercuri seara, acesta fiind al nouălea deces din cauza SARS-CoV-2 înregistrat în județ. Dintre cele 140 de persoane confirmate pozitiv cu virusul, o sută s-au vindecat de la începutul pandemiei, iar 31 sunt încă internate în spital.  

În continuare, avem 2.486 de persoane care se află în izolare la domiciliu, dar și 25 care sunt în carantină instituționalizată în centrele special amenajate în Olt.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<