19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Oltul are 24 de infecții noi cu virusul COVID-19, doar într-o zi. Șapte dintre bolnavi sunt cadre medicale

- Advertisement -

Județul Olt a înregistrat duminică cea mai mare creștere a cazurilor confirmate cu noul Coronavirus, într-o singură zi având pozitivate cu virusul nu mai puțin de 24 de persoane. Șapte dintre ele sunt cadre medicale de la Substația Corabia a Serviciului Județean de Ambulanță Olt, Spitalul Municipal Caracal și Centrul Medico-Social Corabia.

Concret, potrivit datelor oficiale ale specialiștilor Direcției de Sănătate Publică Olt, transmise de reprezentanții Prefecturii, în ultimele 24 de ore au fost confirmate cu virusul COVID-19 șapte cadre medicale, respectiv trei de la Substația de Ambulanță Corabia, două de la Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Caracal și două de la Centrul Medico-Social Corabia.

Diferența de 17 persoane care au contractat boala este reprezentată de 13 contacți direcți au unor cazuri confirmate anterior și patru sunt olteni care s-au prezentat la spital cu simptomatologie specifică Coronavirusului.

Așadar, bilanțul infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2 ajunge în județul Olt la 216, atât cât au raportat duminică, la ora 13:00, și reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți