2.3 C
Slatina
sâmbătă,9 decembrie,2023

Ultimele Articole

Primăria Slatina premiază şi anul acesta elevii de 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat

- Advertisement -

Municipalitatea continuă tradiţia şi anul acesta îi va premia din nou pe absolvenţii clasei a VIII-a, dar şi pe cei de liceu, care au reuşit performanţa de a obţine media finală 10 la Evaluarea Naţională, dar şi la examenul de Bacalaureat.

Potrivit unei postări făcută pe pagina de Facebook, Emil Moţ, primarul municipiului Slatina, spune că „educația este cărămida de baza a unei societăți de succes”, motiv pentru care Primăria şi Consiliul Local au decis să premieze pe fiecare dintre elevii de 10 cu câte 1.000 de lei.

„Dragi elevi slătineni, vă felicit din suflet pe aceia dintre voi care ați promovat în acest an atipic examenele de la Evaluarea Naționala și Bacalaureat! De asemenea, deoarece consider că educația este cărămida de baza a unei societăți de succes, Primăria și Consiliul Local Slatina păstrează și în acest an tradiția de a-i premia cu 1.000 de lei pe elevii excepționali care au încheiat aceste examene cu media 10. Ulterior afișării rezultatelor finale vom definitiva lista elevilor ce vor participa la ceremonia de premiere. Vă doresc mult succes, tuturor, în noile etape pe care urmează să le parcurgeți!”, a transmis edilul Emil Moţ, pe pagina sa de socializare.

15 elevi de gimnaziu care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională vor fi premiaţi de Primăria Slatina pentru performanţa lor, aceştia fiind de la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” Slatina – șase, Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina – cinci, Școala Gimnazială „George Poboran” Slatina – doi, Liceul cu Program Sportiv Slatina – unu şi Școala Gimnazială „Ştefan Protopopescu” Slatina – unu.

La examenul naţional de Bacalaureat, înainte de soluţionarea contestaţiilor, avem cinci absolvenţi de liceu de 10 din Slatina, trei dintre ei fiind de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” şi doi de la Colegiul Naţional „Radu Greceanu”. La afişarea rezultatelor finale este posibil ca numărul acestora să crească, aşadar atunci va fi definitivă de municipalitate şi lista cu liceeni care au obţinut media 10 la examenul maturităţii.

Cătălin FIRCOIU

Sursă foto: arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți