15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Şase dosare penale şi şase permise auto reţinute, bilanţul poliţiştilor rutieri într-o zi

- Advertisement -

Poliţiştii olteni au continuat acţiunile pentru prevenirea combaterea faptelor antisociale, iar într-o singură zi au fost solicitaţi să intervină la 57 de evenimente, 46 dintre acestea fiind sesizate de cetăţeni prin apelul de urgenţă 112. Însă, cele mai multe abateri au fost constatate de oamenii legii în trafic, nu puţini fiind şoferii depistaţi că încalcă legislaţia rutieră. Şase dintre ei s-au ales cu dosare penale pentru diverse infracţiuni comise, iar la alţi şase poliţiştii rutieri le-au reţinut permisele de conducere.

Printre conducătorii auto cercetaţi penal de poliţiştii rutieri se numără un bărbat de 56 ani, din comuna Tia Mare, care conducea un moped neînmatriculat, fără a avea permis auto, dar şi un bărbat de 32 de ani, din oraşul Drăgăneşti Olt, care, de asemenea, era la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

În timp ce acționau joi în localitatea Izbiceni, polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Tia Mare, care conducea un moped neînregistrat. Totodată, în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că acesta nu posedă permis de conducere. Oamenii legii continuă acum cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şiconducerea unui vehicul neînmatriculat.

În aceeași zi, în Drăgănești Olt, a fost prins în trafic un bărbat de 32 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. Polițiștii rutieri i-au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Oamenii legii recomandă populaţiei judeţului să respecte normele de conviețuire socială și legislația rutieră. Acțiunile polițiștilor vor continua și în week-end, având scopul de a diminua riscul rutier și de a descuraja faptele de natură contravențională sau penală, care ar afecta siguranța cetățenilor.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți