19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Autorităţile din Olt au verificat din nou dacă se respectă măsurile impuse pentru limitarea infecţiilor cu Coronavirus

- Advertisement -

Acțiunile de prevenire a răspândirii și limitării îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 au continuat şi în prima zi a acestei săptămâni când au fost verificate alte aproximativ 60 de firme şi persoane fizice autorizate din judeţul Olt, dar şi peste 40 de mijloace de transport.

Efectivele mărite au fost din nou prezente în zonele aglomerate, piețe și terase, dar și în mijloacele de transport în comun, privind respectarea măsurilor impuse, cu scopul prevenirii răspândirii Coronavirusului.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că la acțiunile punctuale desfășurate au participat aproximativ 250 de polițiști, jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră și pompieri, fiind verificate 57 de societăți comerciale şi persoane fizice autorizate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse pe perioada stării de alertă, dar și 43 de mijloace de transport. În urma controalelor, a fost aplicată o singură amendă.

„Scopul acțiunilor este ca cetățenii să înțeleagă importanța respectării, în continuare, a recomandărilor privind limitarea expunerii în spații aglomerate și purtarea mijloacelor de protecție individuală, alături de respectarea celorlalte recomandări privind igiena personală, ținând cont mai ales de numărul ridicat de îmbolnăviri cu virusul COVID-19. Mulțumim oltenilor care au înțeles să se comporte responsabil, și vă asigurăm că vom fi prezenți, în continuare, la datorie!”, a spus reprezentantul IPJ.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți